Links

Een kleine verzameling interessante links:

De cellowinkel alles voor de cellist van cello's tot bladmuziek. De winkel wordt nog steeds bijgevuld.

Violiste Karianne Brouwer  collega waar ik samen concerten mee verzorg. U vindt op haar website informatie over Karianne als violiste maar ook muziekfragmenten/video.

Op Cellist.nl vindt u een grote database met meer dan 1.500 professionele cellisten, cello docenten en hun studenten van over de hele wereld. Zelf ben ik ook geregistreerd op deze website.

Ik ben aangesloten bij de KNTV, de Koninklijke Nederlandse Toonkunstenaars Vereniging. Dat is de vakbond voor uitvoerende musici, muziekdocenten, dirigenten, componisten en arrangeurs, die hun beroepspraktijk professioneel willen inrichten. Onlangs is de KNTV opgegaan in FNV KIEM

Ik ben tevens lid van de ESTA Nederland. Dat is de Nederlandse afdeling van de European String Teachers Association. De leden van ESTA zijn strijkinstrument-docenten die zich actief inzetten voor de verbetering van de kwaliteit van het muziekonderwijs.

Rhenense musici in concert De Amsterdamse Cello Biënnale is een internationaal cellofestival - waarvan het Nationaal Celloconcours deel uitmaakt. Er zijn concerten (met diverse wereldpremieres), masterclasses en kinderconcerten door tal van solocellisten en toonaangevende ensembles.

Pianolesrhenen.nl is de homepage van Lisette van de Loo, een bevriende pianiste uit Rhenen met een eigen lespraktijk.

Concerten de Korenwinde Rhenen organiseert jaarlijks concerten en aanverwante activiteiten op gebied van klassieke muziek in Rhenen en omgeving.